British Berkefeld Outdoor Waterfilter RVS

Nieuw product

De klassieker van British Berkefeld in RVS. Deze outdoor waterfilter zuivert tot 80 liter drinkwater per dag.

Meer details

152,00 € incl. btw

Datasheet

WerkingZwaartekracht
Materiaal behuizingRoestvaststaal (RVS)
ReduceertZware metalen| Chloor| Bacteriën| Sediment
Opslagcapaciteit schoon water (liter)9
Gewicht (Kg)3.5
Hoogte (cm)49
Breedte (cm)21
Filter vervangen na (liter/element)2000
Filtratiesnelheid met 4 filterelementen (liter/uur)6
Maximaal aantal filterelementen4
Aantal gebruikers (max)5
Filter vervangen na (mnd)6
Filtratiesnelheid met 2 filterelementen (liter/uur)3
Standaard inbegrepen filterelementen2

Meer informatie

Met de British Berkefeld Outdoor Waterfilter kunt u verontreinigd water zuiveren tot veilig drinkwater. Water uit beken, rivieren en zelfs grondwater kunt u voortaan veilig drinken. De waterfilter werkt vanzelf: u heeft geen waterleiding nodig en u hoeft niet te pompen. De filter is duurzaam en betrouwbaar en wordt daarom wereldwijd gebruikt door hulporganisaties in ontwikkelingslanden en rampgebieden.

De British Berkefeld Outdoor waterfilter is geschikt voor dagelijks gebruik bij uzelf thuis. De filter is ook perfect om mee te nemen op reis. De behuizing weegt 3,5 kilo en bestaat uit twee delen die in elkaar geschoven kunnen worden, zodat de filter compact kan worden vervoerd.

Produktvideo: Filter klaar maken voor gebruik

Keramische filterelementen

De British Berkefeld outdoor waterfilter werkt met keramische filterelementen. Deze verwijderen ongewenste stoffen zoals zand, roest en bacteriën uit het water. Actieve koolstof in de filterelementen zorgt ervoor dat chloor en chemicaliën uit het water worden verwijderd. Hierdoor verbetert ook de geur en smaak van uw drinkwater.

De keramische filterelementen van British Berkefeld zijn gemaakt van natuurlijke, mileuvriendelijke materialen. De filterelementen hebben per stuk een capaciteit van 2000 liter en kunnen maximaal 6 maanden lang gebruikt worden. Gedurende de gebruiksperiode kunnen de elementen schoongeborsteld worden om de prestaties te optimaliseren. Nieuwe filterelementen die nog niet gebruikt zijn, kunnen onbeperkt bewaard worden.

De British Berkefeld wordt geleverd met Super Sterasyl keramische filterelementen, deze verwijderen:

- Ziekteverwekkers zoals bacteriën, bacillen en parasieten
- Chloor en chemicaliën
- Deeltjes zoals zand en roest

De keramische filterelementen worden al meer dan 170 jaar geproduceerd in Engeland. Ze beschikken over certificeringen van NSF, NAD en WRAS. Dit garandeert dat ze voldoen aan de strengste internationale testnormen voor drinkwaterfilters. Een overzicht met de volledige filterspecificaties vindt u hier.

Sneller filtreren met meerdere filterelementen

De British Berkefeld Outdoor waterfilter werkt op zwaartekracht. Het verontreinigde water wordt in de bovenste kamer gegoten. Daarvandaan stroomt het water langzaam door de filterelementen, en verzamelt zich in het onderste reservoir. Via een kraantje kunt u eenvoudig schoon, veilig drinkwater aftappen.

Standaard wordt de outdoor waterfilter geleverd met 2 filterelementen. U kunt daarmee ongeveer 40 liter water per dag zuiveren. Wanneer er meer drinkwater nodig is, kunt u ervoor kiezen om 3 of 4 filterelementen tegelijkertijd te installeren. De capaciteit van de British Berkefeld outdoor waterfilter neemt dan toe tot circa 80 liter per dag.

Extra voordeel: bestel de outdoor filter inclusief de verbeterde ATC SuperSterasyl elementen

De British Berkefeld outdoor waterfilter wordt standaard geleverd met 2 SuperSterasyl filterelementen. Wilt u ook zware metalen uit uw drinkwater verwijderen? Kies dan voor de ATC Super Sterasyl filters. Verder kunt u er voor kiezen om voordelig extra filterelementen mee te bestellen. Maak bovenaan de pagina uw keuze.

Recensies

Schrijf uw recensie

British Berkefeld Outdoor Waterfilter RVS

British Berkefeld Outdoor Waterfilter RVS

De klassieker van British Berkefeld in RVS. Deze outdoor waterfilter zuivert tot 80 liter drinkwater per dag.

Accessoires